Nano Infrarood Warmtepaneel Zwart 200Watt 595×595

€695,00

UitverkochtShare

Infrarood Warmtepanelen de nieuwe en duurzame manier van het verwarmen van uw woning of bedrijf. De revolutie in het verwarmen is het verwarmen met infrarood warmtepanelen. Deze infrarood warmtepanelen zorgen voor een duurzame en prettige manier van temperatuurverdeling. Deze Nano Infrarood Warmtepanelen onderscheiden zich op de markt door veel lagere energieverbruikskosten een zeer lange levensduur van 30 jaar geen onderhoudskosten en zijn zeer eenvoudig te gebruiken en aan te sluiten.

Zie ons product bij het programma VT Wonen Verbouwen of verhuizen. Ons Infrarood paneel welke we namens Degree-N verkopen kunt u zien vanaf 35:43 u ziet daar het paneel voor binnen met foto opdruk en de terras heater infrarood paneel.

Traditionele systemen transporteren warmte via lucht maar de Nano Infrarood Warmtepanelen verwarmen alle materie in de ruimte. Hiermee voorkom je beweging van lucht wat goed is voor mensen met allergieën en astma. Deze Nano warmtepanelen zijn ook goed voor mensen met reuma en zijn schimmeldodend en bacteriën werend.

Deze unieke Nano Infrarood Warmtepanelen geven een kostenbesparing tot wel 60% op uw huidige energierekening ( uitgaande van goede isolatie). Onze Nano infrarood warmtepanelen behoren tot de zuinigste op de wereldmarkt!

De panelen zijn leverbaar in 4 verschillende maten: 148,8 x 595 mm, 297,5 x 595 mm, 595 x 595 mm en 892,5 x 595 mm. Welke maat u nodig heeft, is afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte die u wilt verwarmen. U profiteert daarbij van de ruimtebesparing die wordt geboden, doordat de panelen als wand- of plafonddecoratie kunnen worden opgehangen, of te integreren zijn in een systeemplafond. Verder is het ook mogelijk via uw leverancier een speciale standaard te bestellen om uw paneel op de grond of een naar uw gewenste plek neer te zetten in uw interieur.

Voor de afwerking kunt u kiezen uit natuurlijke materialen zoals leisteen of keramiek in diverse kleuren. Daarnaast behoort gekleurd- en spiegelglas tot de mogelijkheden. U kunt uw paneel echter ook voorzien van een persoonlijke afbeelding, foto of tekst naar uw keuze en zelfs van een schilderwerk laten voorzien; de Nano warmtepanelen Exclusive-line.

Voor de lijst kunt u kiezen uit de kleuren zwart, off-white of aluminium.