All-electric

Gas is allang niet meer de zuinigste en voordeligste oplossing. Degree-n kan door de verwarmingselementen samen te voegen met het warmwatersysteem een all-electric living oplossing bieden. Dit is zuiniger én voordeliger.

Om de overstap te kunnen maken naar een all-electric oplossing voor uw woning bieden wij – naast onze Nano infrarood warmtepanelen – een energiezuinige warmwateroplossing.

Water is de belangrijkste oorzaak van leven op aarde. Samen zijn we verantwoordelijk voor het onderhoud van schoon drinkwater. Verspilling hiervan is voor ons onverteerbaar.

Conventionele boilers verwarmen het water continu tot minimaal 60 graden. De Degree-n elektrische waterverwarmer verwarmt het water zonder onnodige energieverspilling tot minimaal 40 graden. Het water is direct op de juiste temperatuur om te kunnen douchen. Degree-n levert bij de boiler een doorstromer, zodat het water in de keuken een hogere temperatuur kan bereiken.

Degree-n levert het warmwaterapparaat met een verschillende boiler inhoud:

1-2 personen: 50 liter boiler;

2-3 personen: 80 liter boiler;

3-4 personen: 100 liter boiler.

De elektrische boiler van Degree-n wordt gecombineerd met een elektrische doorstromer. De doorstromer zorgt ervoor dat ook in de keuken direct warm water uit de kraan komt. De doorstromer wordt geleverd in de volgende uitvoeringen:

3,5 kW

5 kW.

De voordelen van de Degree-n warmwateroplossing zijn o.a.:

  • besparing van minimaal 15% op het energieverbruik;
  • geen verspilling van schoon drinkwater;
  • ruimtebesparend door de compacte afmetingen;
  • verticaal en horizontaal te plaatsen;
  • Anti legionella programma;
  • Snelle opwarming: binnen 50 minuten opnieuw warm water.

Evenveel water en geen onnodige verspilling

Om een watertemperatuur te krijgen om te douchen, wordt water vaak eerst tot boven de 60 graden verwarmd, om er vervolgens koud water aan toe te voegen. De oplossing van Degree-n verwarmt het water tot 40 graden zodat het water op de gewenste temperatuur uit de kraan stroomt. Geen onnodige verspilling van schoon drinkwater en energie.

Besparing

Onze Nano Infrarood warmwaterunit verbruikt tot 15% minder energie. Daarnaast zijn er nauwelijks verbouwings- en aanpassingskosten, er is weinig tot geen ketelonderhoud en er is geen gas nodig. De warmwaterunit sluit de kans op legionellabesmetting volledig uit.

Toepasbaar

Het is toepasbaar op elk gebied waar water verwarmd dient te worden. Het warmwatersysteem is een duurzame vervanger voor de nu nog onnodig verspillende kranen, douches, wasmachines en vaatwassers die in veel huishoudens voorkomen. 

Energieneutraal

Om uw all-electric woning energieneutraal te maken kunt u de Degree-n warmtepanelen aansluiten op zonnepanelen en de all-electric boiler vervangen door een zonneboiler, gecombineerd met uw PV panelen. Voor meer informatie over de zonneboiler, neem contact op met Degree-n.