Over ons

wij nemen de leiding zonder gas

Over Degree-n

Degree-n ontwikkelt en levert duurzame verwarmingssystemen. Wij willen maatschappelijk verantwoord gebruik van duurzame energie bevorderen en de CO2-uitstoot en het gebruik van fossiele brandstoffen terugbrengen tot een minimum. Dat is nodig omdat we ons bevinden in een energietransitie waarbij dit soort brandstoffen plaats moeten maken voor duurzame oplossingen om een gebalanceerde en verantwoorde maatschappij te bewerkstelligen. Dit doet Degree-n door het leveren van kosten-efficiënte Nano Infrarood warmtepanelen samen met de Degree-n warm water oplossing. Deze zaken gecombineerd maken Degree-n leverancier van all-electric oplossingen. Onze gepatenteerde, milieuvriendelijke systemen worden wereldwijd geleverd.


Missie

Innovatief, energiezuinig en duurzame verwarmingssystemen die in het dagelijkse leven bijdragen aan een gezonde, gebalanceerde en verantwoorde maatschappij. Voorgaande stelt ons in staat om schadelijke uitstootgassen terug te dringen en gezamenlijk te streven naar een schone en voor de toekomst leefbare planeet. Better for you, better for everyone.


Ambitie

Samen werken aan een leefbare en milieuvriendelijke toekomst waarbij verwarming goedkoper wordt voor iedereen én tegelijkertijd beter voor de wereld. Ons team van wetenschappers en ingenieurs ontwikkelt producten die helpen om dit doel te bereiken: huishoudens, kantorencomplexen maar ook andere industrieën voorzien van milieuvriendelijke, energiezuinige en all electric verwarmingssystemen.


Van Hollandse bodem

Bijzonder aan de panelen van Degree-n is dat ontwerp, fabricage van de warmte elementen en assemblage van de panelen geheel in Nederland geschiedt. Degree-n heeft een productiefaciliteit in Brabant, die grote aantallen kunnen produceren. Voor de assemblage is een intensief samenwerkingsverband met de Tomingroep. Op deze wijze verenigen wij duurzame doelen met sociale doelstellingen.